Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, November 04, 2014

Lagu wajib!


Ini adalah lagu wajib aku nyanyi, kalau karaoke! haha...dah lama tak karaoke, apa salahnya kan? sekali, sekala! biasanya lagu ni je sampai habis, haha! kalau booking 3 jam, ni lah lagunya, how deep is your love - bee gees dan carpenters - top of the world, kalau mood ok, tambah lagi berberapa lagu lagi, siti fairuz-usah kau bertanya, x japan - Tears!!, Muse atau Noah..emm jom lah karaoke! haha..asyik kerja kerja kerja,,tak pernahnya habis!  

Lagu lagu ni semua best bagi aku dan bermakna!! kalau nak nyanyi pun takde lah susah menderita macam nak tercabut tekak! haha..pilih lagu yang senang nak nyanyi...baru feel! 

5 comments:

  1. Ambil langkah selamat la tu...lagu ni sebut sepatah sepatah...slow rock..pastu bajet macho.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde la langkah selamat sngtt..cuma lagi best...retro..
      Lgipun tkleh nyanyi lagu note tinggi hee

      Delete
  2. sweetnyee............:-)

    ReplyDelete
  3. fuyooo , anis tak pernah dengar pun lagu ni sebelum ni !

    ReplyDelete
  4. Seumur hidup tak pernah karok.
    Sebab suara sedap sikit je dari katak panggil hujan.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.