Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Monday, November 24, 2014

Latihan adobe photoshop di telok mas

latihan

Semalam 23/11/2014 punya cerita..ada latihan adobe photoshop di telok mas....tak sempat ajar yang advance..sebab kebanyakkan peserta takde basic komputer..jadinya pembelajaran slow sedikit..! Dari pagi sampai ke petang fokus pada penggunaan tools je..dari teori hingga praktikal! Hee

Yang diorang suka dan tersengih..masa tiba part manipulate gambar guna healing brush dan clone stamp..sebab nak buang jerawat dekat muka diorang dalam gambar!! Haha..


latihan

Alhamdulillah..peserta sekurang kurangnya faham sedikit sebanyak walaupun masa singkat satu hari je hari..takpe..satu pendedahan yang berguna..! Kalau expert guna photoshop sekalipun, tapi kalau tkde idea dan kreatif pun tak boleh juga! Hee

Layanan yang diberikan orang kampung memang first class! Terbaik..hidup ketua kampung! Heee

4 comments:

  1. gambar yg fist tu ada gaya YB dapat cenderahati.
    gambar second ada gaya la jadi cikgu. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hbs..sy tak minat politik..hee ada tokoh ke? Yb perut kan boroi..heee

      Tq HBS..bantu anak anam bangsa utk mendapatkan ilmu
      Aku ni dosa banyak....mungkin dengan cara ini..aku dapat memberi kebaikan kepada anak bangsa dan meyakinkan Tuhan yang aku masih mampu memberi kebaikan...

      Delete
  2. haha. ni YB rare la perut tak kedepan ;p

    moga ada amal jariah nya. nak ikut kan semua orang banyak dosa.

    ReplyDelete
  3. kalo yg mmg xde basic guna komputer terutamanta fotoshop nih mmg slow la nak ngajor nye kikiki

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.