Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, November 14, 2014

Unchain your Soul from hate

[6.51 - 10.00]
Let your spirit free , Through Window of your Mind, Unchain your Soul from hate, All you need is Faith, I control my Life, I am the One, You control your Life, But don't forget Your Destiny...

It's time to say goodbye, I know it will make you cry, You make your Destiny, I know you'll find the way,And outside Sun is bright, The things will be alright,I will be back one day to you, So please Wait For ME


Unchain



8 comments:

  1. yup jangan juga lupa arah kehidupan ini kan Saf. Tq join pencarian anugerah..bila nak letak banner dari blog Etuza..sedang galedah ni ya..ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukul 3 pagi atau esok saya masukkan ye Tuan..
      Saya join pencarian tu...dont worried

      Delete
  2. Replies
    1. Sy dah lama link kan blog tuan .cuma yg pencarian tu. Sy masukkan harini .cuma lewat sedikit..

      Delete
  3. klik jugak iklan di blog saiful amar :)

    ReplyDelete
  4. Owh...lirik lagu ke Safirul?
    Buat yang terbaik untuk diri.& orang lain.
    Jangan lupa niatkan kerana Allah.
    Insyaallah hidup kita diberkati.

    ReplyDelete
  5. follow blog bihah balik dan like fan page blog Nabihah
    http://inibelognabihah.blogspot.com/
    Terima Kasih

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi