Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, November 03, 2014

Masuk lagi...!

CPUV

Hari ini masuk lagi cpuv Mah Sing-Avenue Street. Terima kasih lah kepada nuffnang...bulan 10 banyak betul cpc dan cpuv yang masuk...syukur, semoga di hujung tahun ini, lebih banyak rezeki tiba..walaupun sikit amaun dia, tetap syukur. Bukan kena bayar pun, daftar nuffnang ni...!!

Sikit sikit lama lama jadi bukit...!! Terima kasih kepada bloggers yang berkunjung ke blog aku! Sayang nuffnang...keh keh keh..tak berani nak curang lagi! Haha....duduk la lama lama ye cpuv ni semua..lagi 2 tahun pun takpe..!

Kanda sedia menunggu hingga akhir hayat! 

6 comments:

  1. Tahniah...semoga rajin mengklik di blog orang lain ye..sekali kita klik, 10x orang klik kita punya..pis!

    ReplyDelete
  2. tahniah bro. hehe. lebih kurang lah amount dgn saya. xpela, sen sen pun duit jugak kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela HSB....ambil je...bukan kena bayar pun register, dah bagi dah baik, daripada takde..haha...:)

      Delete
  3. peeeewit !!! alhamdulillahhhh , keep it up !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay!! tq....keep in touch in bloggings! need your help and together for click ads in our blog..okay? haha

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.