Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Sunday, November 16, 2014

Ok dah bebas!

Ok dah bebas!

Yippi! Dah dapat semula data plan 3gig..haha..rasa seperti bernyawa semula..bukan apa, senang nak buat kerja..sekarang ni semua urusan guna phone je, email, create time table, reply mail, blog, update system dan macam macam lagi lah..hee

Laptop leceh juga..nak buka tutup..on off..lambat! Guna handphone je..senang dan cepat..!!

Tak perlu tanya mamak apa password wireless lagi haha..mamak pun jadi takut..hari ni datang password wifi abc1234, tahu tahu esok dah tukar lain, kalau 10 kali datang, 10 kali tukar password..hahaha..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi