Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Sunday, November 16, 2014

Ok dah bebas!

Ok dah bebas!

Yippi! Dah dapat semula data plan 3gig..haha..rasa seperti bernyawa semula..bukan apa, senang nak buat kerja..sekarang ni semua urusan guna phone je, email, create time table, reply mail, blog, update system dan macam macam lagi lah..hee

Laptop leceh juga..nak buka tutup..on off..lambat! Guna handphone je..senang dan cepat..!!

Tak perlu tanya mamak apa password wireless lagi haha..mamak pun jadi takut..hari ni datang password wifi abc1234, tahu tahu esok dah tukar lain, kalau 10 kali datang, 10 kali tukar password..hahaha..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.