Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Sunday, November 02, 2014

Pagar gigi!

Emmm sakit ke bila pagar gigi? Apa kelebihan memagar gigi? aku tengok, ramai orang perempuan yang single mingle memagar gigi diorang, termasuk adik perempuan aku ni!! Suatu trend atau untuk melindungi gigi dari rongak? 

Selama ni, aku ingat hanya rumah dan kawasan tanaman je yang ada pagar! Rupa rupanya gigi pun sekarang ni pun dah ada pagar! Emm nak buat la...gigi aku dah jarang dah ni! Maybe banyak hisap rokok dan makan benda manis! Hahaha!! Akan datang..mata dan hidung pun kena pagar..! Macam macam hal la ..hahaha..

3 comments:

  1. susah jgk nk jaga ni...nak berus gg kena elok2.. nak mkn pn kne hati2.. haih...xrela nk pakai..ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm tngok pun dh tahu susah nak jaga...kan? Kalau hujan petir bahaya ke? Haa

      Delete
  2. haha. pasni pagar tangan kalau pergi shopping complex :)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.