Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Saturday, November 29, 2014

Paling aktif?

Banyak banyak media sosial yang ada..aku rasa lah line lah yang paling aktif setakat ni berbanding yang lain..haha..setiap hari mesti ada notification yang masuk...promosi bid barang lah itu lah..erm..friend? Erm..entah bila aku accept entah...tiba tiba dah jadi kawan..haha

Contact dalam handphone aku yang gunakan line ni tak ramai pun sebenarnya..tapi kejap kejap hantar notification tapi kan? Kan? Yang buat aku sayang line ni, dia punya ikon memang kelakar, kalau nak tunjuk ekspresi melalui perasaan macam kelakar ke, sedih ke..itu line memang terbaik..haha


line

Suka bila tengok notification terutamanya rakan rakan text mesej melalui medium sosial, hantar ikon la itu lah..tapi tak suka bila dapat iklan yang melampau lampau sangat...! Erm line ni ..meluat ler aku..!!

line

Nasib baik dah mute forever..kalau tak..habis bateri handphone..haha

8 comments:

  1. haha. ramai tak guna line. tapi icon dorang memang style.
    jangan le sampai meluat ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..
      Cuba lah install line..
      Banyak sngt notification nye..

      Delete
    2. dah lama uninstall balik sbb xde member nak ajak sembang ;p

      Delete
  2. Asalam Saf..peminat tu, tak apa bayangkan ada kebaikan dan ada hikmah, inshaAllah kan ramai kawan lebih elok..tak apa bersihkan ja dgn cara Saf..nanti ada pula yang kecil hati kan kawan2 saf. Serupa lah banyak post bisnes ja dalam linje wtsup..sama lah tu ya

    ReplyDelete
  3. Tak sudikah jon segmen Etuza..hahaha ehemmm! sibuk lah lagi Etuza kan..

    ReplyDelete
  4. fb online ikut phone lembab . paling aktif wechat la , tngok moment orang je , like . huhuu

    ReplyDelete
  5. aritu install gak line ni tp mmber cntacts dlm list x ramai yg guna terus uninstall. kikiki

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.