Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Wednesday, November 12, 2014

Peh! mendidih cam ni..haha


Orang perempuan ni apa yang dia conteng dekat kertas, barang yang nak dibeli, yang dibelinya mesti lain! Entah apa apa la...aku kalau bini pergi shopping, hantar jela.....baik melepak je dalam kereta sambil cuci mata..haha..tak kuasa nak temankan lama-lama dia shopping! Baik sementara tunggu dia bershopping aku lepak dekat kedai makan!...erm kalau aku temankan karang boleh pengsan aku, rimaslah ramai orang!!

Shopping di kedai alatan memancing ke..ok la gak! itu kalau duduk 2-3 jam pun ok! haha... orang perempuan ni shopping sampai pasaraya dah nak tutup, !!!..10 jam menunggu...last last beli pendrive je...! Aku shopping setengah jam je..ambil dan terus jalan..mudah dan simple..malas nak fikir fikir..! Haha..

Entah apa yang terbeliak mata dan seronok duduk lama lama dekat pasaraya...aku pun tak faham! 

4 comments:

  1. PEREMPUAN -- adatla memang nalurinya sebegitu.
    sebolehnya nak dibeleknya segala macam yg ada.
    tu yg drpd nk beli baju tetiba terpandang kasut, tup2
    last2 beli hnbeg. hahahaha

    ReplyDelete
  2. sy bkn kaki soping, tp sy nk jwb soala awk tu...mcm org laki suka pegi mancing, sggup xtdo mlm, sgup tgu ikan makan umpan bjam2, so mcm tu jugak dgn pmpuan ni...hanya utk kepuasan diri.bukannya nak membeli sgt sbnrnya..hehe..sbb tu kdg2 nak bli lain tp yg bli lain...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah da tahu dah...ermm sje je buat entri jerut leher heee

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi