Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, November 21, 2014

Pengsan

Pernah tak korang secara 'tak sengaja' terlajak bangun dari tidur dan bila tengok jam kat dinding, terlewat 3 jam dari masa sepatutnya yang korang target? terperanjat? haha, tengok telefon ada berpuluh puluh misscall, berbelas belas SMS, notification media sosial jangan cakap lah... Apa perasaan korang masa tu? mesti panik dan takut  nak tengok telefon..kan? hahaha

Sepatutnya pagi ini ada tiga temujanji di pejabat, haha..mampuuih la aku, macamana nak menjawab? haha, takut nak tengok telefon, sempat tengok satu je sms dari big bos yang bertulis..'Mana, meeting nak start ni, orang tunggu kau ni, meeting tak boleh start, kalau kau takde!?', perkataan lain aku tak takut sangat, tapi kalau big bos tanya MANA? tuh ayat paling aku takut! haha pukul 6 pagi baru mula nak tidur sebab buat 3 assignment, sejak akhir akhir ni, time management dengan aku sekali tak terurus dah! , pergi office pun sampai terpakai selipar, dan tak sikat rambut!! Alahai...

Relax bos, aku Pengsan la.. sekarang ni semuanya hanya di hujung jari sahaja, kita buat video conference je ok, tak payah datang office pun tak mengapa beb, mesyuarat dekat rumah je..haha

8 comments:

  1. pernahhh . kdg2 saja je sengajakan . hehe . mau tak terkejut . dah laa ada hal penting boleh pulak kan terlajak tdur . hhehehe . even dah pasang alarm , tak sedar jugak . sungguh "pengsan" tu hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..alarm dah bunyi padam kan balik...mmg tk larat nak bangun...hee..kadang kadang kena reward diri kita juga cra cmni...asyik paksa diri kita je...kan kan..hee

      Delete
    2. Ini bukan kes reward en safirul!!Ini kes jerut leher sendiri...kalau tidur lewat sebab nak buat presentation yang terbaik, kalau terlajak sampai 3 jam, tak kemana jugak presentation tu

      Delete
  2. Gila lewat 3 jam!!!Sejam lewat pun dah ketar kepala lutut...Video???Nak buat kat mana??Atas katil dengan muka sembab..terkejut bangun tido?Ke tetiba bangun tido, terus pakai kot....jangan mimpi la nak bermeeting pakai video

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...kes setel..belanja bos lunch ..selesai! Meeting mencapai kata sepakat! Heee

      Delete
  3. perhhhh tudia aih punya power. belanja lunch terus kira setel no? power. power. hehehe

    ReplyDelete
  4. haha. ni kalo meeting juta-juta ni mau lingkup. untung la bos sejuk hati pas belanja lunch.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa...sekarang ni dlm bilik air pun boleh meeting..apa nak susah2...haha

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi