Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, November 13, 2014

Aplikasi dialog picsay

Anak-Anak Ku Sofiyyah & Qayyum

Seronok pula guna aplikasi dialog PicSay ni, dah tak perlu nak guna photoshop lagi untuk insert dialog box, watermark copyright aku guna aplikasi Phonto, ..haha..seronok bila tengok anak anak happy bila ke sesuatu tempat.....

Segala galanya menjadi mudah, hanya menerusi smartphone..segala yang diperlukan boleh di dapati, gunakan lah aplikasi yang ada dengan sebaik baiknya, boleh jadi membawa keburukan dan boleh jadi membawa seribu kebaikan kepada kita.

Selamat malam, pagi ada jumpa customer untuk job development system..harap harap berjaya dan dapat close deal..!

7 comments:

  1. nak install cmne tu? ad kt play store ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila mila mila...mila search dkt play store...phonto .. klu nk picsay....taip je..

      Delete
  2. Thanx share pasal apps phonto & picsay tu.
    Pegi mana tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. King hotel..dekat lobby area...budak2 ni..buat cam rumah sendiri Dr..haha

      Delete
  3. best guna phonto & picsay tu. tapi smartfon x berape nak smart sgtla utk digunakan update blog & BW. masih nk guna laptop gak baru puas hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ana..ermm kadang2x smartphone lebih cepat..! Fleksibel kan..laptop mmg terbaik..tapi kena integrated dgn photoshop..! Nak buka photoshop je..laptop hang..hahaha
      Apa tak nya..dari illusttlrator, flash, video software, photoshop sampai la ke dreamwever..semua ada..hahaha

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.