Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Friday, November 28, 2014

Putus selera nak makan

Perut memang lapar..pantang apa benda yang melintas pasti kena ngap! Haha..macam macam nak makan bila lapar, kan? kan?murtabak? Buah tembikai? Jeruk? Roti canai banjir...erm semuanya menyelerakan...

Jumpa satu kedai ni..aku duduklah di meja yang dekat dengan sinki basuh tangan..ramai orang makan sampai takde meja...ah! Duduk jelah..dah lapar!! Aku pun order nasi lemak ayam.. Bila tengah berselera makan nasi lemak ayam..tiba tiba ada lak sorang mamat ni..kumur kumur ludah dekat sinki...lepas tu kahak...! Eh..cam apa la! Takde sivik..tak hormat orang nak makan langsung ! Nak renjis air kat tangan pun..bukan main bersepah lagi air...! Ermm aku sabar jelah..nak gaduh bertumbuk karang memang jadi hal nya...malas lah nak bertekak bertumbuk..dah tua dah..buat sakit badan dan buang air liur je..heee

Terus panggil kira...! Nak makan pun dah takde selera!! baik...balik tidur lagi bagus!! Aniaya je orang nak makan...!

8 comments:

  1. memang hilang lah selera kalau kena macam tu. setakat ni tak pernah kena lagi macam tu :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Jangan jadi cmtu ye parih..
      Buat org menyampah je...

      Delete
  3. kahkahkah. itu sangat kurang ajar. memang pemutus selera sangat dah. tu mesti perangai kat rumah terbawak sampai kat public. haish.

    ReplyDelete
  4. eeeuwwww yarkkkk pengotornye. mybe die rase bnda tu normal pd die. tp euwwww buang kahak kot kat tmpt org mkn. pstu msti siap dgn sound effcet segala bagai. eeeeeeee nak muntah sobss sobss

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.