Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, November 13, 2014

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1

SEGMEN

Segmen blogwalking by shahirah Valiant..! jom support bloggers ni..ermm aku pun tak tahu dah berapa banyak segmen yang join dan apa keputusannya, haha tak semak pun, kalau semak pun takde rezeki, keh keh keh!...ermm..kalau korang nak join, boleh tekan sekali pada banner di atas atau tekan SINI . Guna SMS Gmail notification la! boleh reminder..haha

12 comments:

  1. Samalah Safirul.
    Awal-awal start blogging dulu je saya check whether menang tak.
    Sekarang kalau join memang x kesah pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm...ye Dr..tak tersemak dibuatnya..haha..banyak sngt segmen
      ..tkde masa nak check

      Delete
  2. thanks sebab sudi join.. dah boleh blogwalking :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yg sma :)
    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen ..hehe dr segmen yg sama jemput sinngah blog kite :) http://luvizzda93.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dr segmen yg sama :)
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  6. selamat berkenalan dan bersegmen.. ^_^

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  8. HAi singgah sini :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  9. segmen dah tamat.. Ira datang untuk follow awak.. kalau Ira tak follow lagi, beritahu ye.. :)

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.