Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Friday, November 07, 2014

Selamat tinggal dunia!

Deadline lagi seminggu! Ada 2 lagi assignment in english tak siap lagi...! tiba tiba rasa sakit di bahagian dada! lepas tu dapat sms berpantun dari pentadbir IPTS ada outstanding payment!!! mana butang baju aku pah! baru masuk RM 0.60 sen kat 8share hari ini dan hari yang sama juga dapat SMS kena bayar lebih kurang RM 1K++ outstanding! what the fish! haha

Terasa nak walking in the rain sorang sorang la, sambil bawa red rose flower! saja je feeling-feeling macam dalam lagu endless rain X Japan!! banyak hal!  ermmm....masa untuk kutip hutang..!  


3 comments:

  1. nasib baik takde hutang.. hahaha

    ReplyDelete
  2. setelkan 2 asgment tu pastu hiyakkkkkk~ p kutip hutang plak kehhkehkeh

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi