Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Thursday, November 06, 2014

Semua di jemput hadir

ICON

Dapat jemputan untuk menghadiri apps mobile iOS/Android, wah!! Peluang yang bagus ni, biasanya kena bayar, tapi kali ini percuma...! 

Jika ada masa terluang, Jangan lepaskan peluang ini!! Aku memang dah lama nak belajar application mobile ni..boleh buat duit jual apps game, yang macam game korang selalu download dekat play store handphone korang tu, penyertaan percuma...jom le kita ke pasar malam..eh! Salah..jom le kita ke taklimat ni...! 

Haha..best gak lagu jom ke pasar malam! Dah setahun lebih tak pergi pasar malam..lagu ni tengah hot di radio sekarang...! Walaupun aku rock dan metal sejati..sekali sekala layan rap ...best gak...hahaha!! 

5 comments:

  1. kaki usha cd cetak rompak ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh tak la..kadang kadang beli gak..depend..kalau aku minat artis tu, aku beli lah yang original mcm butterfingers dan megadeth..ermm
      Aku suka cara kau berfikir....! Bagus2x..heee

      Delete
  2. SP pun teringin nak belajar macamana nak buat apps sendiri. Lumayan kalau jual kat pasaran ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kamu nak hadir...dtg la...orang ramai dijemput hadir...smntra ada peluang cmni...saya dah 2 kali terlepas...! Erm

      Delete
  3. cool gila wo terer buat apps tu. masyukkk!

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi