Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Thursday, November 06, 2014

Semua di jemput hadir

ICON

Dapat jemputan untuk menghadiri apps mobile iOS/Android, wah!! Peluang yang bagus ni, biasanya kena bayar, tapi kali ini percuma...! 

Jika ada masa terluang, Jangan lepaskan peluang ini!! Aku memang dah lama nak belajar application mobile ni..boleh buat duit jual apps game, yang macam game korang selalu download dekat play store handphone korang tu, penyertaan percuma...jom le kita ke pasar malam..eh! Salah..jom le kita ke taklimat ni...! 

Haha..best gak lagu jom ke pasar malam! Dah setahun lebih tak pergi pasar malam..lagu ni tengah hot di radio sekarang...! Walaupun aku rock dan metal sejati..sekali sekala layan rap ...best gak...hahaha!! 

5 comments:

  1. kaki usha cd cetak rompak ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh tak la..kadang kadang beli gak..depend..kalau aku minat artis tu, aku beli lah yang original mcm butterfingers dan megadeth..ermm
      Aku suka cara kau berfikir....! Bagus2x..heee

      Delete
  2. SP pun teringin nak belajar macamana nak buat apps sendiri. Lumayan kalau jual kat pasaran ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kamu nak hadir...dtg la...orang ramai dijemput hadir...smntra ada peluang cmni...saya dah 2 kali terlepas...! Erm

      Delete
  3. cool gila wo terer buat apps tu. masyukkk!

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.