Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, November 10, 2014

Terima kasih daun keladi...!

Terima kasih lah kepada bloggers yang sudi melawat blog aku, hanya bloggers yang faham bloggers..haha. aku sentiasa akan lawat blog blog korang semua...jangan risau. Dont worry be happy!!

Kepada nuffnang yang baik hati, terima kasih kerana memberi income cpc dan cpuv, aku janji tak curang lagi..! Kalau curang..i will declare to you as soon as early..! Ini ada blog peribadi aku, semua kisah berkaitan aku dan isu isu semasa yang menghayat hati terkandung di dalam blog ini dan aku sedar, tidak semua yang suka akan kewujudan aku dan juga penulisan aku...harap maafkan aku!! niat berblog, bukan lah untuk mengejar populariti dan duit semata mata. Income yang datang adalah tambah nilai sahaja..lebih baik ada daripada takde kan?? Alhamdulillah...!!


Tujuan sebenar aku berblog, hanyalah untuk berkongsi sebarang ilmu yang boleh mendatangkan manfaat kepada kita bersama dan sebagai rujukan aku di suatu hari nanti, ini kerana tidak semua benda kita boleh ingat dalam satu satu masa...sebab kita adalah manusia yang bertaraf hamba yang tidak pernah sempurna, yang penting jangan sombong dan hormat menghormati.

Gambar dibawah ini, bulan 11 punya cpc dari nuffnang..dan dari penat lelah bloggers yang tolong tekan iklan..

TQ

Yang gambar ni, CPUV yang on going tak sudah sudah..tkpela..im waiting! Nuffnang baik...nuffnang baik...nuffnang hebat! Haha...

TQ

5 comments:

  1. hahahaha melambung puji NuFf tu..ekeke..sy punya cpuv pn..ongoing dh lama tp hasil tu nak dpt 1 sen pn pyh..kihkih..

    p/s : psl photoshop tu cmne nk thu details? hehe..tmpt contacy no dll ? nt nk tnya suami dia nk g x..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila call dulu..person in charge program ni
      En mohairi..mila cakap member Amar..
      Akses www.emelaka.gov.my
      Biasanya di mitc...

      Delete
  2. perhh kemain lagi puji melambung haaa kikiki

    ReplyDelete
  3. Tahniah bro :)
    Mekaseh nuff kasi cpuv even dpt sen sen. Kang cukup seratus p shopping kt sen heng. Haha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.