Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Wednesday, November 12, 2014

Udang mengamuk!

MENGAMUK

Pagi sebelum pergi kerja, bagi ikan makan dulu...tiba tiba udang keluar, dari celah kayu! Siapa letak udang dalam akuarium aku ni?? Patutlah ada ikan mati..! Makanan ikan terapung kat atas air..kesian udang...! Ermm tkpela....jangan mengamuk ye udang..nanti aku masak dan goreng kau habis cerita...! 

6 comments:

  1. Boleh pulak tuan punya akuarium tak tahu penghuni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha adik beradik ramai...ada yang bela udang, ada yang bela arnab, aku bela ikan...ini kes mendajal la ni..haha

      Delete
    2. nasib baik xletak arnab dalam tu..hehe

      Delete
    3. hahaha...jangan buat pasal ecah oiiii....habis arnab tu bedal semua yang ada dalam akuarium tu...hahaha

      Delete
  2. adoi kesiannye encik krab dah jadi camtu hahaha a

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...ana ....lama menyepi...mentang2x dah jadi supervisor..haha

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi