Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Saturday, December 20, 2014

Ampun kan aku

Terlebih dahulu aku mohon ampun dan maaf dari hujung kaki hingga hujung kepala kerana tidak sengaja termakan tomyam semalam haha dan untuk makluman sejak perlawanan pertama final Aff suzuki cup yang lepas, aku telah melancarkan kempen makan makanan tempatan, no tomyam! No thai foods and massage thai erm erm erm..haaaa makanan indonesia ok! ayam penyet...hihi

Aku memang menyirap betul! Siapalah yang beli tomyam dan letak di atas meja makan, kebetulan aku lak lapar dan tomyam tu nampak cam sedap..sesedap mata memandang bila tengok awek awek thailand di stadium haha...mungkin peminat cappius striker thailand yang belikan..! Tendang bola pun tak kena..minat apabenda...tapi sedap juga tomyam tu...hehe..chappius tu bukan reti main pun...dapat main dalam pasukan thailand pun guna kabel...haha

Malam ni di jangka peminat retis thailand dari malaysia semakin bertambah..dan rata rata peminat retis tersebut gender nya adalah perempuan..kalau ada pun lelaki yang minat....mungkin gay dan bapok kot...yang kebanyakkannya tak reti main bola sepak, tendang bola pun tak kena...hahaha dan suka tomyam dan kerabu mangga siam!!

Harap harap la chapius tak main malam ni...dapatlah aku tengok bola sambil study dengan aman depan TV, esok exam first paper...!! Ermm kalau chappius main karang...bising! hensemnyee!! hensemnye!! hensemnyeee habis tu yang aku ni tak hensem ke? Puii! Kuota perkataan sehari orang perempuan 30000 patah perkataan sehari...orang lelaki kuotanya 10000 patah perkataan, bagi dia bebel siang siang ni dulu sampai habis kuota..malam karang diam lah tu..sebab kuota dah habis...! Haha

Safee sali lagi hensem dari pemain thailand kacuk yang namanya chappius tu, nama pun dah macam dinasor....apa pun bangun harimau, bangun...selamanya Harimau Malaya, Chelsea dan Ac Milan.

9 comments:

  1. hahahah mesti ramai pompuan tu...
    gud luck exam esok

    ReplyDelete
  2. hahaha kan dah kena..relex ya Saf kalau rezeki Malaysia inshaAllah ada kememngan ..tak apa dah di makan tak boleh nak cakap lagi ya...hehehe ada ja saf hiburkan kita ni..

    ReplyDelete
  3. weyhh amar apasal hang makan tomyam tu? tu umpan je tu. chisss hang berpaling tadah hahaha


    *gudluck exam esok.
    *aku tak minat lgsung cappius
    *aku tgk bola aff suzuki cup ni pon sbb tlg suport abah aku dok tgk =P

    ReplyDelete
  4. wakakaka... lawak la senario bola kat msia skarang nih, fenomena betul si cappius tu, pelik aku... hahahah, boleh masuk kajian social ni, bahan kajiannya = aweks melayu... hahah, gilo sampai attack ig gf mamat tu lagi, heee ahahah!

    ReplyDelete
  5. chappius.... heheheh tak lah hensem sangat... lagi Miera lebih suka tengok Messi atau Neymar... LOL

    ReplyDelete
  6. hahahaha... ingatkan pasal apa lah tom yam tom yam ni.. lupa lak Thailand. xtahulah apa hensem nya Chapius, macam mana eja nama dia ni -.- x berapa mnat la tengok bola... tapi semalam dan la juga layan sebab semua adik2 layan.

    ReplyDelete
  7. nk kena search la cmne rupanya chapius tu..

    ReplyDelete
  8. haha. aku suka tengok coach thailand. lagi hensem. kahkahkah.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.