Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, December 20, 2014

Belum boleh lagi, sikit je lagi

Belum boleh lagi, sikit je lagi baru boleh makan tomyam seafood. haha, apa pun Malaysia memang terbaik malam ni,  aku nak baca buku pun tak boleh lah, selagi tak habis bola ni, selagi tuh la aku tak fokus. 

Aku suruh diam sebab nak baca buku, aku kena marah balik. di suruhnya aku duduk di masjid atau dalam bilik air, aku fikir, lebih baik aku pun tengok sekali lah bola. lagipun dah 2-0, agreget 2-2, ada peluang Malaysia menang.

Bukan selalu Malaysia masuk final, lagi lagi semakin hampir...! hehe..exam boleh repeat, tapi final bola sepak Malaysia setahun sekali pun belum tentu! Baik jangan lepaskan peluang, tapi jangan risau, skor tetap skor...comfirm cemerlang!

5 comments:

  1. tu la ni sebab hang bantai p mkn tomyam la smlm ni amar hahaha

    ReplyDelete
  2. amboi, exam boleh repeat x menahan tu... sanggup betul. hahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha....yang di kejar tak dapat, yang dikendung berciciran...heeee....skip time for study...nasib baik bleh jawab...tadi...

      Delete
  3. Keeper Thailand yg nama Kawin tu saja bagi peluang kot mula2 tu. yg Chapui tu pun sama. haha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi