Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Thursday, December 11, 2014

Beriadah dan merawat diri dengan sukan

Beriadah dan merawat diri dengan sukanAktiviti aku lepas kerja di waktu petang, saja je meluangkan masa bersama dengan rakan rakan dengan aktiviti sukan yang memenatkan seperti futsal ni, beriadah dan merawat diri dengan sukan. Kalau dulu masa belasan tahun boleh lah, bagi je apa jenis sukan pun aku boleh main...tapi sekarang...ermm penat dan tercungap cungap di buatnya...hehe..apa apa pun, aku enjoy dan dapat lah rilis sedikit tekanan perasaan di tempat kerja dan hal company

Kasut futsal pun aku tak bawa..kalau nak bersukan ni kena bawa peralatan yang betul, jangan jadi macam aku, main futsal, tapi pakai kasut untuk main golf..! jahanam kaki dan kasut kalau buat macam aku ni..bila nak main pun tak selesa, nak berlari lagi lah payah, nasib baik tak terjatuh, korang juga boleh lihat entry aku sebelum ini, berkaitan nak main futsal di SINI


Bila bersukan seperti ini, lupa sementara bab gajet-gajet, yelah dari pagi asyik menghadap je kan, dan lupa tentang karenah orang ramai yang menyakitkan hati, dan yang pasti lepas main futsal, perut jadi lapar dan kaki pun lenguh lenguh, lagipun main pun percuma je rakan sponsor, hehe.. harini rezeki murah, dari pagi sampai ke malam, makan dan minum semua orang belanja...alhamdulillah..hehe

Beriadah dan merawat diri dengan sukan

Dan untuk makluman korang juga, aku dapat berita penting dari skmm  berkenaan malware virus.. sokorang please be alert dan berhati hati..boleh lihat berita tu di gambar di bawah ini. yelah kan, kita ni pantang tengok link url yang sensasi sikit, mula lah nak klik itu..klik ini...hehe

Beriadah dan merawat diri dengan sukan

7 comments:

  1. http://madey09.blogspot.com/2014/12/blogger-safirul-amar-awak-dimana.html klik entry ini ya Safirul..

    ReplyDelete
  2. saf mana gambar saf main bole ..mana wajah saf hehehe,,saja nak kacau..pagi2 kena senyum..jangan monyok ja ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaiiiiiiii......ermm yg baju hitam tu Tuan Intan Payung....Encik Etuza...

      Delete
  3. owa..baju hitam..tap ya ..pit lah ..bujang kan mesti tap.Ok saf dah kirim penghargaan ya..doa kan bersama agar selamat sampai...ha updated lah blog malam ini Intan Payung muhhhaaa!!!

    ReplyDelete
  4. acik pun dapat jgk video seksi tu..nasib baik phone kecik..tak nmpk sgt.

    ReplyDelete
  5. untung r makan free. huhu
    skrg musim virus kot. maybe sebab zizan gabung dgn jambu ;p

    ReplyDelete
  6. huisshh untung member pakat payung hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi