Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, December 06, 2014

Bertambah sedih..

Hari ni service kereta alza di melaka perodua service center, mulanya standard service...harga dah cecah rm 300..sedih sikit, hehe. Tapi aku gembira balik sebab aku menang cabutan bertuah berupa keropok dan jajan untuk kanak kanak..lepas tu ada jamuan akhir tahun perodua..dapat makan kambing golek...terbaik dan sedap!! 

Tengah makan kambing golek..tiba tiba mekanik panggil..cakap tayar dah retak..ermm nak taknak kena la tukar..demi keselamatan aku dan keluarga..yela, takut apa apa hal kan nanti..ermm tambah lagi kos nya..!


BERTAMBAH SEDIH

service kereta perodua

Bertambah sedih ...bila perodua pasang lak lagu jamal abdillah-ku tahu hatimu terluka. Tak apa lah...mahal mahal pun, yang penting kondisi kereta bertahan lebih lama...hehe...alahai....sedih.

13 comments:

  1. Haha ku tahu hatimu terluka.tau2 jee. Saba lah yee. Yg payah tumbuh hilang berganti. Duit boleh carik ye dakk? Keselamatan penting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hekkkkk duit boleh cari..best dgr lagu jamal heee

      Delete
  2. ok la tu dpt mkn kambing golek. pastu mekanik pggil -- bg tawu harga. tudiaaa tergolek rasa nak bayaq. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hui. demam sungguh2 tu ke demam poket?

      Delete
    2. Demam migrain..makan kambing! Hee darah tnggi naik..

      Delete
    3. tudia ada gambaq kambing golek siap dah hehe. ish drh tinggi & migrain?? huiii naya tu. stress sgt nmpk gaya ni Amar..

      Delete
  3. sabau je la dengar lagu tu..hawaw tul perodua tu..makan tetap makan kan??

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi