Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, December 09, 2014

Esok nak main futsal lah..

Dah lama aku tak main futsal..asyik menghadap kerja yang tak sudah sudah je dekat pejabat...sampai bila nak habis entah...! kau tahu? aku pun tak tahu..hee..sekali sekala kena reward diri dengan beriadah juga ye tak? baru otak cerdas, ligat dan dapatlah bercampur gaul dengan rakan rakan...maklumlah..dah biasa menghadap mesin dan komputer..terus jadi anti sosial, biasanya setiap hari rabu member member office ada main futsal ramai ramai, semua orang ada dari pelbagai peringkat jawatan, dan yang tak join, aku sorang jelah....haha

Kali terakhir main futsal masa perlawanan amal jozan rasanya kot, itupun sebab dapat jemputan dari badan NGO dan badan politik....dalam banyak banyak sukan, mestilah ada sukan yang kita betul betul minat kan? sukan yang paling aku minat sekali dan pernah mewakili kampung ialah sukan sepak takraw...itu pun dah lama tak main, yelah dulu takde kerja..study je..bolehlah...bila dah start kerja dan ada company, terus tak bersukan sebab takde masa..apa lah nak jadi...

Jom kita bersukan...badan sihat otak cergas...! Agi hidup Agi Ngalaban..

16 comments:

  1. As'salam Saf..ada banyak ya anonymous tu tak dikenali biasa bahasa BI digunakan..ada pula SPAM..so hati2

    ReplyDelete
  2. ha, bagus2. bersukan ni buat kita sihat.. ^^

    saya klik2 iklan sekali :)

    ReplyDelete
  3. Saf..Etuza hantar hadiah specialal hadiah saf lagi belum selesai..s ya sebab the last ..lagipun tinggal hadiah Saf belum selesai so tunggu ya..alamat dah save..inshaallah special lah ya..jangan pula tak percaya..hehehe ..bukan lah yg terbaik tapi keikhlasan itu yang paling bermakna. Hargai insan yang ikhlas ya..jika tidak sia2 saja ya...terima kasih

    ReplyDelete
  4. bagus main bola tak lah stres kan urus blog..ha ambil gambar lah saf selfie sikit2 tak apa ..1 malaysia boleh tengok..team saf tu..Etuza rasa blog saf UNIK tak berat ringan saja..cepat paparan di skrin PC Etuza..tahniah ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. En etuza...blog ni standard template...dah lama guna dr mula mula buat blog dulu..hehe

      Delete
    2. boleh tak nak buat ikon 'senyum meleret' kat sini?

      Delete
  5. tu la aku dulu suka camping. tp semenjak dah kerja 4 tahun ni, mmg xde dah aku ber camping. rindu pulak rasa. nak kena start smula nih. hurmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik start balik...ana...umur makin lanjut..esok dah tua bangka..satu apa tak dapat main...terbaringgg je...sementara muda ni...baik jangan sia siakan...haaa
      hehehe

      Delete
    2. sipbaik x berapa bangka lagi nih. buleh la dah start marking calendar hehehe

      Delete
  6. Acik tak ada member nak bersukan lagi la sejak dah beranak pinak ni...kalaulah ada geng bersukan, mesti best,kan..asyik mengadap komputer je

    ReplyDelete
  7. sekarang ramai sukan guna fon. termasuk la aku. haha

    ReplyDelete
  8. saf teringin nak template macam begini..ringan..

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.