Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Thursday, December 11, 2014

Kalau aku tidak bekerja



Kalau aku tidak bekerja seperti pekerjaan yang aku lakukan sekarang di dalam bidang IT dan web designer, mungkin aku akan bekerja sebagai pemain muzik atau sebagai gitaris solo hebat seperti Marty friedman macam dalam video kat atas tu...haaa best nya, dapat entertain dan membuatkan orang terhibur dan dapat melayan perasaan dan emosi atau....mungkin aku akan menjadi...



Pemain bola sepak atau penjaga gol paling cekap di dalam dunia seperti video yang aku letak di atas, sebab nya aku memang mencintai bidang sukan, tak kisah la sukan apa pun..haha goalkeeper tu....kalau JDT beli..memang terbaikkk la, haha .....

atau aku akan menjadi....



Tukang masak terkenal dunia dan terbaik.....seronok memasak? kan? kan?..hee

Korang lak? camana? haha ..Ermm...apa pun aku bersyukur dan marilah kita berwasatiyah, lagi pun Malaysia kan sedang berusaha menuju ke arah wawasan 2020 dan semua ahli parlimen pun mengamalkan wasatiyah! Mungkin peluang kerjaya di dalam bidang IT semakin luas dan kompetitif.

7 comments:

  1. BV pun dalam bidang IT, student lagi. so boleh la mintak ajar admin kan?? sebab sama bidang. hehehe :3

    BV belum kerja, so takdapat nak komen apa2. hahaha XD

    ReplyDelete
  2. Gitaris??boleh goreng macam slash?
    keeper?sapa lagi handal?apek ke amar?huhuu
    masterchef?chef wan minat tak?

    ReplyDelete
  3. 1) Apa tak boleh lak...based on your instinct...boleh je...macam goreng pisang jee.haaa
    2) keeper ? yang handal..dalam video tu...hahaha
    3) tak minat...minata Stephen Chow je...

    ReplyDelete
  4. woo banyak persamaan dengan suami kite...btw, dulu2 abg kita giler main gitar jugak...abg kite pernah kawan dengan man kidal... terharu kite :D

    ReplyDelete
  5. aku suka tengok AG Coco main gitar. haha.
    kalau jadi keeper, jangan la tinggal gawang tu p join main bola pulak. :p

    ReplyDelete
  6. jadi tukang masak bukak restoran / kedai makan main menu asam podaih kaw pon dah ckup power gak Amar hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi