Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Friday, December 19, 2014

Kecundang di kecewakan

Kecundang di kecewakanLast live lah perlawanan bola sepak ni..aku dah tak boleh main lagi dah...penat...! Lutut dah longgar..haaa..maklumlah umur dah nak cecah 30 tahun..haaa perlawanan persahabatan bola sepak petang tadi berkesudahan pasukan aku kalah 6-2. Puii..6-2? Haha adat perlawanan kan ada kalah dan ada yang menang. Sabar jela..kan? Kan? Kesian penonton dan penyokong...bersorak dan memberi sokongan..jangan menangis ye..hero hindustan memang kalah dulu. 

Masa untuk main indoor game lak..macam dart, karom, dam aji..haha..di sebabkan kecewa perlawanan terakhir yang menyaksikan pasukan aku kalah...aku dengan ini akan memfokuskan pada perlawanan bola sepak online yang mana boleh membahagiakan aku, hehe...iaitu PES 2015 dan FIFA 2015. Itu sahaja yang aku mampu menang kot dan tak memenatkan fizikal...hahaha!!


penat main bola

bola amar

Kalau pemain bola orang putih..mereka dah tak ambil dah player yang dah berumur 30 tahun ke atas..dah layak di gelar kuda tua..haaa

6 comments:

  1. hero hindustan tu yang tak boleh bla tu...nasib baik sedar diri..kurang stamina la tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hekkk...yela acik..tkde stamina...hisap rokok je

      Delete
  2. layan PES 2015 & FIFA 2015 tu xyah letih badan hehe

    ReplyDelete
  3. errr dok bajet ingtakn dikecewakan siapa lah mula2 tadi hahaha

    ReplyDelete
  4. jangan mengalah bro! baru 30 an wow! still strong man...power. But it's ok ..bagi laluan kepada yang muda belia kan...

    ReplyDelete
  5. dah tua pun layan fifa dan pes lagi. habislah den nnti. kakaka.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.