Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Wednesday, December 03, 2014

Lemah betul badan..

Dari pagi sampai ke petang aku bersin tak henti henti dan selsema, biar sengal dan lenguh badan tapi jangan selsema dan bersin lah..memang betul tak selesa  dan tak larat..bila bersin, kepala lak migrain. erm nak makan dan nak bercakap dengan orang pun tak selesa....tengah bercakap je meleleh air kat hidung...hahaha

Haa..habis tisu satu kotak..biasanya kalau jadi macam ni, tandanya kurang tidur..erm nak cepat baik, kena tidur secukupnya. Sebelum tidur makan ais krim dululah...Oh lupa, malam ni ada jumpa orang pasal job design buat majalah r & d negeri melaka..ermm...apa nak buat..dah nasib badan...! terpaksa lah pergi..sebab dah buat appointment.. heee

6 comments:

  1. Alasan nak tidur tanpa gangguan la tu..

    ReplyDelete
  2. get well soon! sumbat je tisu dalam hidung supaya hingus tak meleleh ahahahaa

    ReplyDelete
  3. Hidung saya dah luka sebab kerap selsema.
    Huhu..

    ReplyDelete
  4. nk pulun tido pon x boleh bila dah ada appointment.

    ReplyDelete
  5. biasa lah. orang penting kena banyak buat kerja :)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi