Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Tuesday, December 16, 2014

Minggu exam

minggu exam amar
Minggu ni adalah minggu exam, aku kena baca buku. Ada 2 paper yang susah. Mulai dari esok amran mesti baca buku...amran boleh..! 

Balik kerja karang nak beli kismis la...lepas tu nak jogging dan lepas maghrib..dah boleh mula membaca dan buat nota, minta minta dan harap harap bila aku balik kerja nanti tak tertido sampai esok pagi! Hey young man...no need to feel down and to no need to be unhappy! Haha

Kepada rakan rakan, doakan aku sukses dan berjaya menjawab exam. You can, dont be sad young man!! 

19 comments:

  1. gud luck ya... saya pon minggu depan dah start exam final dh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ye..ok. semoga berjaya menghadapi peperiksaan dengan tenang...heee

      Delete
  2. semoga berjaya hadapi dengan jayanya ya Saf, amin..yakin mesti berjaya jika dah usaha..

    ReplyDelete
  3. gud luck Amar. i no u ken du it! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you my VIRTUAL best friend ....

      Delete
    2. ur welkem. u also one of the best virtual fren dat i ever have man hehehe

      moga sntiasa dikurniakan kesihatan yg baik utk jwb exam aminnn

      Delete
    3. Ana guna digi prepaid? Ambil balik lah hadiah segmen yg ana buat tu...

      Delete
    4. aiseh mmg x guna ke topup tu amar? hurmm nk pulangkan balik ke? dpt topup digi ek aritu? ana guna maxis. xpelah mai bagi no topup tu kat ana. nti ana bagi kat pemenang lain yg guna digi. kalo sudi wassap kat ana (+6017-2983292)

      Delete
  4. Wow!! nampak banner bergerak Pesona & Mustika blog di header..unik!! lawa lah saf..terima kasih banyak2 tak sangak boleh masuk kat situ..bukan mudah tu nak masuk..ya Allah hanya pada Mu dapat membalas jasa Saf ni..moga dimurahkan rezeki dan maju dalam kehidupan ini. Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana mana yang blog pun saya buat macam ni...sekadar mengisi kekosongan yang ada....dan bantu membantu...

      Delete
  5. Blog saf ..Etuza letak dalam bloglist Ikon Gratify ya..Etuza kategorikan list blog ini PALING TERBAIK DAN MENEYENANGKAN ..tahnia ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...tq encik etuza...biasa la ni....menyenang kan yeeee..hehehe

      Delete
  6. Cari batang mancis tongkat mata kalau nak tertidur masa baca buku hihi... lawan mata utk membaca demi masa depan. Selamat menghadapi exam - ala tinggal 2 hari aje:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie...heee...biasanya kalau esok exam ..malam tu bru nak baca...anyway thank you....!

      Delete
  7. gudluck safirul utk exam. btw ni singgah dari blog etuza! done follow hehehe jom baca entri saya pasal kamera instax

    ReplyDelete
  8. Haiii...
    Nanti saya singgah BW lagi tau.
    Banyak sangat hutang ngan sumeorang ni xD.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.