Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, December 17, 2014

Penatnya main futsal

Seperti biasa la bila habis waktu kerja main futsal bersama rakan rakan...penatnya jangan cakap lah! apa nak buat..bila lagi kan nak bersukan? Sibuk je memanjang..tapi hari ini mood happy sikit..semua payment job masuk..alhamdulillah. 

Tapi dalam kegembiraan itu..seketika rasa macam sedih dan hiba je..macam terlupa sesuatu..sayup sayup kedengaran dari jauh memanggil manggil...


Penatnya main futsal

Oh...rupa rupanya...tak baca buku untuk exam lagi. Takpe malam ni...comfirm baca! Hehe

3 comments:

  1. haaaaa exam kan? study leklok naaaa Enchik Amar hehe

    ReplyDelete
  2. memang sedih bila negara kita tewas..tapi ada harapan lagi nanti..kita tunggu

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.