Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Sunday, December 14, 2014

People who make no mistakes get promoted

People who make no mistakes get promoted

Realiti yang berlaku, haha..

People who make no mistakes get promoted

Apa pun, bekerja lah bersungguh sungguh dan jangan make use of people. Gaji yang diambil tiap tiap bulan tu, bagi anak bini,atok dan nenek makan, pastikan dengan gaji yang kita perolehi tu, setimpal dengan kerja yang di lakukan. sekadar memberi pandangan. 

6 comments:

  1. As'salam peringatan untuk semua..kenapa lah kan jadi begitu..adakah memang begitulah keadaannya . Apapyn kita kerja usah makan gaji buta..kena buat kerja terutama bidang masing-masing..

    ReplyDelete
  2. Selalu kaki kipas la yang selalu camni..yang kerja macam tak ada masa rehat tu, tak nampak

    ReplyDelete
  3. http://madey09.blogspot.com/2014/12/blogger-safirul-amar-awak-dimana.html sila klik entry ini ya

    ReplyDelete
  4. Biasanya kaki bodek tapi tak banyak buat kerja selalu cepat naik pangkat. Kesian orang lain yang penat2 buat kerja.

    ReplyDelete
  5. betoi. kaki bodek cukup terer. dia xyah susah2 pon pening2 pulun wat keje. yg pntg "make less mistakes, get promoted" huhhh

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi