Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Sunday, December 21, 2014

Pilih peserta wanita yang anda gemari

Pilih peserta wanita yang anda gemari, dan jika peserta wanita pun suka, boleh ambil bawa balik dan dapat pergi bercuti dengan hadiah dari pihak penaja, mudah kan? haha.. itulah program realiti Perfect match yang di tayangkan setiap ahad di NTV7, pukul 6.30 petang. 

Haha...kalau pakai selipar dan kemeja T, selekeh je..kerja pula biasa biasa memang balik tangan kosong je la.. tapi kan? kan? ada lelaki yang kerja bagus boleh menampung perbelanjaan bila dah kahwin nanti, tapi ternyata peserta wanita yang bertanding lebih mementingkan penampilan luaran dari dalaman, dalaman yang di maksudkan itu ialah, yang mampu membahagiakan pasangannya walaupun tidak berduit, apa gunanya mewah tapi tidak bahagia. kan? kan?

Ada la sikit tayangan video dan ucapan di tunjukkan sebagai pengenalan diri peserta lelaki. Kalau perempuan tak minat...boleh padam kan lampu. Tak boleh jujur sangat. Tapi yang penting kalau pakai smart dan pandai cakap memang menarik perhatian perempuan perempuan.

Sentiasa menghiburkan pasangannya, sentiasa ada bila kesusahan, sentiasa berdampingan, berkongsi masalah, saling memahami antara satu sama lain, belum minta dah kasi (jangan fikir lain, minta air nescafe lah), itulah kebahagiaan yang sebenar benarnya.

11 comments:

  1. ingatkan Amar buat GA pastu pilih peserta wanita yang digemari kikiki =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok mlm ni atau esok gua buat GA..Berminat nak jadi sponsor tk?

      Delete
    2. berminat je. jgn lupa roger kalo buat ;)

      Delete
    3. ramai la blogger lelaki yang join GA tu nnt, ana

      Delete
  2. lahhh ingt GA ka apa..program tv ka

    ReplyDelete
  3. ni program realiti yg sll sy duk tunggu2.. setiap ahad 6.30 - 8mlm mmg tercongok dpn tv.hahaha..suka tgk bila ad yg bjaya bawa wanita yg disukai..tambah2 yg arini..sorg je berjaya dan dorg mmg secocok hehe..

    ReplyDelete
  4. amboi, ada juga program macam ni... x sangka betul. x pernah tahu lak. hahaha

    ReplyDelete
  5. tak penah tengok program ni..macam jual khadam ke?

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.