Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, December 08, 2014

Produk lokal tempatan dari Pop Clock Inc

Pop clock inc adalah sebuah pertubuhan komuniti DIY yang menghasilkan produk lokal tempatan bermutu tinggi dan kreatifantara produk terkini yang dihasilkan oleh pop clock inc ialah custom clock yang beraneka warna dan pilihan, dan mengikut citarasa yang anda mahukan.

Sokonglah produk lokal tempatan. harga berpatutan dan di jamin berpuas hati. Ini adalah hasil kreativiti dan inovatif anak muda yang bernaung di bawah produk lokal dan di himpunkan di Pop clock design.

Korang boleh gantung jam dinding ini di rumah..dan boleh mengikut tema yang anda mahukan. Sebagai contoh..aku meminati band muzik led zappelin, dan aku ingin mencorakkan dan mengabadikan band pujaan aku itu di jam custom made....jangan risau pop clock inc akan mengikut 100% dari citarasa anda!!! Heee

Untuk melayari selanjutnya, korang bolehlah layari facebook rasmi pop clock inc di pop clock design. boleh tekan di SINI


Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Produk lokal tempatan dari Pop Clock Design

Produk lokal tempatan dari Pop Clock Design

Produk lokal tempatan dari Pop Clock Design

Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Produk lokal tempatan Pop Clock Design

Pop clock inc akan berada di pantai klebang, negeri melaka pada 20/12/2014 dan akan membawa produk DIY mereka disana...jangan lepaskan peluang ini..jom kita ke sana menyokong produk lokal tempatan kita.

Kalau bukan kita, siapa lagi kan??

Untuk selanjutnya, boleh melayari facebook rasmi popclockdesign di SINI 

Atau boleh menghubungi terus pemilik pop clock design Ghazalee Alee - 0162342703 untuk tempahan dan pertanyaan selanjutnya.

SOKONG LAH PRODUK LOKAL! lawati Instagram @POPCLOCKINHQ @POPCLOCKINC @POPCLOCKIDS

7 comments:

  1. Replies
    1. Memang menarik amy..kalau berminat boleh lihat di fb pop clock..support la ..! Heee

      Delete
  2. Ada belikan untuk Acik tak?Cantik yang hijau hitam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik nak ke? Ermm buat hadiah give away bagus gak eh...ermmm

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.