Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Saturday, December 06, 2014

Realiti yang orang tidak tahu

Realiti atau rekaan? Have no life bagi seorang alien atau robot, mungkin kehidupan bagi bloggers yang orang sekeliling pandang sebelah mata je..diorang tak faham kehidupan yang sebenarnya benarnya, yang mereka tahu..order dan demanding...hehe  

Realiti yang orang tak tahu



Realiti yang orang tak tahu

Realiti yang orang tak tahu

Haha..inilah realitinya...hidup seorang bloggers dan programmer...baguslah tu...cukup time jadi alien...dan anti sosial! Tiada programmer, maka tidak la sempurna pekerjaan kamu yang mana, semua memerlukan sistem dan aplikasi untuk tujuan komunikasi dan mendapatkan data.. Hee

13 comments:

  1. hahaha.. sleeping positions tu betul ke? saya xtahu la pula. kenapa tidur macam tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu cuma nak tunjuk yang programmer ni takde life je amy..heeee

      Delete
  2. huishh sampai camtu sekali ke? kesiannye. tukar job la kalo gitu Amar hek hek hek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hekkkkkkkk..mmg nk tukar profession..
      Jadi chef lakk

      Delete
    2. tukar je la Amar. join brader yg toke kedai haritu yg kata kalo taruk lampu lip lap kat sgboard kedai tu pon sempoi gak hehehe

      Delete
  3. Pernah ade pengalaman jadi programmer. Memang tak ada lifeeeeee.

    Salam singgah dari segmen mialiana

    Done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Asalam ...nice info kita kena fahamlah kan...

    ReplyDelete
  5. Asalam ada saja komen Etuza dekat blog saf walhal ada urusan antara kita..Astagfirullah..mujur Etuza sedar tadi..manusia mudah lupa. Tapi mohon kita jangan lupa solat. wallahualam..

    ReplyDelete
  6. at least ada jgk kawan2 yang layan kat sini...klau sehari 2 3 post, kira ada life jgk la..tahniah!!bukan semua orang boleh ceburi bidang ni..camni la juruteknik sekolah Acik membebel bila orang panggil dia settelkan benda senang.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.