Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Thursday, December 18, 2014

Selamat pagi dunia

Selamat pagi semua...kembalilah membuat tugas tugas dunia yang penuh pancaroba untuk kesinambungan hidup, begitulah hidup di dunia..ada siang dan malam. Setelah penat bekerja di waktu siang...malam pula waktu berehat, keesokannya...berterusan hinggalah kita menutup mata dan bertemu denganNya...

Hee..makin hampir menuju ke tahun yang seterusnya..makin sibuk dengan tugas dan pembelajaran. Apa yang pasti..sejauh mana kita bijak menguruskan pengurusan masa kita..


Jumaat ni ada perlawanan bola persahabatan. Petang ni pula ada training. Semalam aku sedikit sedih dengan perlawanan Aff suzuki cup malaysia bertemu thailand. Apa pun..di final yang kedua nanti..harap harap Malaysia dapat menjaringkan gol...kalah menang adat. Tapi biarlah kalah dengan bermaruah dan memberi pengajaran kepada pasukan thailand yang angkuh...ermm buat masa ni...di nasihatkan jangan makan tomyam dan masakan thailand..kita makan asam pedas dan masak lomak cili api je sebagai sokongan moral kepada pasukan harimau malaya..heee

7 comments:

  1. Selamat pagi melaka. Selamat pagi malaysia!

    Pasal sokongan moral tu yang best. Jom makan asam pedas kat telok mas. Hehehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro set time...kita jumpa2...boleh belanja minum2

      Delete
    2. aku teringin nk p melaka. nti bila2 aku nk p aku roger hang amar. belanja aku asam pedas kaw punya hehe

      Delete
    3. Ok...no hal...roger je..gua belanja...

      Delete
  2. Baru online ya..ucapan yang baik dan muhasabah kita semua..buatlah azam yang terbaik pada 2015

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi kembali (walaupun dah keesokkan hari)..... hehehe have a fabulous day!!!

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi