Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Sunday, December 21, 2014

Selesai satu paper

Selesai satu paper hari ini, aku boleh jawab ke tak boleh jawab ni? kacang je..haha, dengarkan khabar je lah...apa pun lagi satu paper minggu depan, lepas tu merdeka! yeehaa..hee

Kalau ikutkan hati memang malas dah nak sambung belajar ni, takde masa dan betul betul tekanan di buatnya, dengan kerja hakiki lagi, assignment, kerja company, exam, keluarga..ermm hanya Tuhan jelah yang tahu, bertapa huru haranya aku...takpelah susah susah dahulu, senang senang kemudian. kan? kan?

Cepat lah habis exam ni, selagi tak habis, rasa macam serba tak kena. mandi tak lena, tidur tak basah. hehe

Aku berminat nak buat giveaway sebagai penghargaan kepada rakan rakan bloggers semua yang sudi menjengah ke blog aku yang hampeh ni, kepada sesiapa yang sudi menjadi sponsor, bolehlah email aku apa yang korang boleh sponsor berserta url blog korang. aku setuju je. hadiah? memang lumayan, lebih kurang cam minimum amaun untuk syarat chash out untuk dapat cheque dari nuffnang, itu yang pasti..! hehe nak bagi lebih nantilah sabar depend pada penyertaan. Saja je..

Tempoh email pada aku untuk menjadi sponsor, adalah sebelum atau pada 23/12/2014.jangan lupa email di safirulamar@gmail.com ya yang kalau berminat, kalau boleh tolong ajar macamana syarat syarat nya sekali. 7 tahun lebih berblog tak pernah buat program ni..haha

19 comments:

  1. Mujur baca ni.
    Nak sponsor.
    Nanti saya pikirkan hadiahnya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape yang hampehnya blog ni?
      Ok ape..
      Haaa...saya nak bagi hadiah Shiseido Face Mask lah.
      Ok x?
      Ni FB saya Nazeck Zenal (in case saya lupa nak update, Safirul tolong remind kan ea).

      Delete
    2. Dr email sy..di safirulamar@gmail.com
      Ok.saya setuju. Nnti dr bg gmbr hadiah. Sy nak buat montage. Saya bg wang tunai je

      Delete
    3. Ok. Sorry lmbt update.
      Saya cari gambar jap.

      Delete
  2. Semoga success dalam exam.
    Saya ni lagi malas. Tak sambung study pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8 tahun grade dip..baru nak smbung bljr smula dr...entah apa apa la..nasib baik ada experience bila dh kerja ni..

      Delete
  3. lorh, sambung belaja ke? bagus2.. sy ni je yg pemalas hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selagi boleh sambung belajar..sambung la mila..untuk change karier juga..mana tahu ada rezeki lebih boleh tambah pendapatan..

      Delete
  4. syoknya dh lepas satu paper... saya first paper selasa ni..paper seterusnya tahun depan bulan 1...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha pelan2 jawab...selamat berjaya dan doa apa yg patut..hehe

      Delete
  5. lega setel dah 1 paper no. takpela bersusah2 demi masa depan hehe. nak sponsor jugak la hehe. jap lg ana email :)

    ReplyDelete
  6. As'salam Saf selamat berjuang hadapi paper tu ya. Nak tanya belum ke sampai..kalau tak sampai ya..no phone saf hari tu Etuza ingat tak ada lah saf..mybe senang pihak pos laju hubung jika ada phone hari tu. Etuza dan berjuang menyampaikan hajat ya..jika tak sampai kita anggap tercicir dan bukan rezeki saf lah ya...kita mudahkan sahaja..tak apa lah bukan penting pun ..just kalau nampak hadiah ada hati berbunga bahagia tu saja nikmatnya...

    ReplyDelete
  7. Macam berminat pulak dengan sponsor tu. Tapi nak sponsor apa ek? Jom email. :)

    ReplyDelete
  8. acik nk sponsor tabung tin bole?hikhik....
    tak la..gurau je..Acik nk sponsor hadiah gak tapi x dok laptop nk emel...boleh wasap?

    ReplyDelete
  9. tahniah dah habis satu paper. bukan semua orang mampu nak buat kerja sambil belajar sambil ada family nak kena tanggung ni.
    moga berjaya dapat result yg baik :)

    nak jadi tukang join GA je boleh x? hehe

    ReplyDelete
  10. datang jengok Saf lagi peptang hari Bw ni Saf...)

    ReplyDelete
  11. good luck untuk exam! hahahaha... banyak tu responsibilities. xpe2, yang penting apa kita buat semua untuk kemudahan masa depan.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.