Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, December 23, 2014

Sibuk dengan urusan pejabat

Hari ini busy dengan urusan tugas di pejabat, yelah maklumlah semalam EL (emergency leave) mengejut. Hari ini mula kerja dan aku pun lupa hari apa, ingat isnin, rupa rupanya selasa.. lerrrkk..hehe, dalam kesibukan dengan tugas di pejabat tu, menghadap karenah orang ramai, banyak pula orang call pasal nak buat banner lah, buat ini itu lah, tak menang tangan di buatnya, tapi takpelah rezeki jangan di tolak. kan? kan? benda yang baik kenapa harus di tolak? hehe 

Semalam kan aku dapat invitation colaboration dari Zalora kan? jadi hari ini aku dapat 'first task' dari Zalora.com.my, dalam kesibukan yang bertalu talu tiba, akhirnya aku berjaya juga menyiapkan artikel yang tak seberapa, harap harap pihak zalora suka dengan artikel yang aku hantar sebentar tadi.

Esok last paper exam, dan tak sempat baca satu apa buku lagi untuk paper ni. apelah, buat exam time hari kerja, bila masanya nak membaca? suka atau tidak..malam ni kena struggle

Hehe..kepada yang berminat menyertai Giveaway untuk bloggers, penyertaan korang amatlah di alu-alukan ya, jangan malu malu, malu bertanya sesat jalan. bukan kena bayooo pun? Enjoy enjoy pun tak nak ke? Tak nak join pun ok..no hal, its okay dear.

15 comments:

  1. Good luck :)

    maafkan cik man sebab tag kamu kat sini lagi sekali wakakak

    http://cikimansukagiveaway.blogspot.com/2014/12/segmen-5applikasiandroidpilihansaya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puii! Haha..ok2..bg sy study exam dulu. Esok nak exam pagi. Bru page 2 dari 200 page..relax..hehe

      Delete
  2. gud luck exam! lama xblogwalking.. so hari ni nak khatam yang mana tertinggal..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. emm entah la acik....dengar kan kabau jeee le...tahu2x lulusss

      Delete
  4. so dah setel dah la ek exam? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dahhhhh....entah apa di jawab pun tak tahuuu...hahaha

      Delete
  5. Sudah pasti dapa jawab dengan tenangkan? hehe

    ReplyDelete
  6. Sudah pasti dapa jawab dengan tenangkan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolih lah! huhu...dongar kan kabau je jangg....hehe

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.