Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Sunday, December 07, 2014

Terus terang cakap kan senang

1,2,3,4 siapa cepat dia dapat, kalau sakit makan ubat, tapi mana nak sama...hanya kau seorang, suka berterus terang, hanya kau yang ku sayang, itu lagu dari Band butterfinggers yang bertajuk terus terang..haaa

Erm hari ni deadline bagi last assignment pasal communication, dah 2 minggu minta di review sebelum submit, tapi sampai dah tiba deadline tak reply...aku submit je ah..cakap je pang pung pang pung...nak review la itu la..aku kecewa..aku kecewa dengan kamu..! Terus terang cakap kan senang kalau tak boleh...




Sampai sini sahaja hubungan kita..jangan di tangisi pemergian aku..haha..biar aku pergi..pergi jauh merantau entah kemana, exam pun dah nak dekat. Baik aku baca buku di tepi sungai..

Ok la..aku nak start motor ni...nak merantau di sebabkan kecewa dengan janji janji manis seorang lecturer yang sangat sibuk. Terima kasih..semoga kamu di limpahkan rezeki meruah ruah, dan sentiasa di panjangkan umur. Amin.

23 comments:

  1. Asalam Saf apa sal mengeluh ja..kesian juga ..apapun hanya satu nak bagitahu " tiada masalah yag tak akan selesai ya" kalau ada masalah atau kerja nak buat kita mudahkan senangkan hati jika tak kerja jadi berat jadi beban pula. Saf ..semoga ceria ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tgh ceria lah ni Tuan...
      Hal kecik je ni...cuba ...for the next time...kena hati hati lah dengan setiap kata kata...kalau tak boleh cakap tak boleh. Jgn bgi harapan..hee

      Delete
  2. Asalam minta alamat tetap nama sebenar dan hpohn ya..baru ingat ada sampul surat tak beralamat dalam bag Etuza ..hari tu sempat hantar lima ja sampul surat berisi sijil...cepat ya bagi ja dalam ruang ulasan blog etuza ya...kena cepat sebab Etuza nak keluar ke Pekan ni

    ReplyDelete
  3. http://madey09.blogspot.com/2014/11/bantulah-etuza-minta-lah-alamat.html
    asalam Saf ini entry Etuza hal minta alamat ya...harap bagi secepatnya ya..patutlah tak lancar urusan etuza ada yang belum beres dalam bag..tunggu alamat ni saf ya..please ke ruang komen ya

    ReplyDelete
  4. Dalam kertas jawapan ke gmail x ada alamat Saf..sukar nak hantar apa2 penghargaan..dah cek tadi x ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpela Tuan. Its ok..i dont mind..
      Simpan la..takpun beri pada anak anak tuan. Its ok..:)

      Delete
  5. Asalam saf..harap bagi alamat ya..Etuza tunggu alamat dalam komen, mybe majlis doa selamat hari tu selepas poskan surat ..jadi lupa ..Etuza ni mudah ja Saf..kalau ada jalan kita mudahkan ya...kita juga tak mampu puaskan hati semua orang ..dalam blog ni sebolehnya kita wujudkan ukuhuwa yang baik ya. dengan niat moga ada hikmah..sila bagi alamt ya..di ulasan

    ReplyDelete
  6. Sabo sabo. haha lupe lah tuu. Maafkan lah die, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupe mendeenye...call dan mesej tak reply..yelah kalau lupa kita ingatkan..ermm agaknya kena buasir kot...

      Delete
  7. Asalam Saf..Etuza mohon maaf menganggu. bagi alamat ya. Bukan lah penting sangat pun.tapi manalah tahu kan ada juga kebaikan dpat hadiah dari bloggerf. blogger lelaki yang ada bagi alamat blogger aRz ja. Saf...maafkan Etuza ya yang terlupa ni..

    ReplyDelete
  8. ok saf letak alamat ke gmail ya...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah ya Saf..Allah dah buka hati saf..sebagai blogger ni walaupun blogger kecil-kecilan kita kena open minded ya saf,,...tahniah.Terima kasih banyak..baru selesai membeli barang2 ni..

    ReplyDelete
  10. Jangan emo bagai :) Chill ok ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. chillllllll....:) berhenti rehat di RNR...hisap rokokjap..heee

      Delete
  11. nk study tepi sungai?x de maknanya...nak mancing kan?alasan nk study..

    ReplyDelete
  12. cn dulu slalu study tepi tasik dekat unimas tu, fefeeling jiwang ler konon study sorang2 tepi tasik..padahal berangan je lebih ;)

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  13. eleh kalo Amar p tepi sungai bkn nk baca buku dah. konfem mancing! hehe

    ReplyDelete
  14. lagu terus terang memang best.
    forward la mp3 lagu tu kt lecturer tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah terlambat...semester dah habis..skrng ni tunggu exam je..

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.