Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN rayahajisale

Tuesday, December 16, 2014

See you tomorrow live forever



Dah lama tak dengar lagu ni dari Spice girls-Viva forever..Hasta Manana viva forever. (See you tommorow, live forever) Zaman kanak kanak berlalu begitu sahaja..kan? Rindunya zaman tersebut...kita bermain, berseronok, berimaginasi...andai masa tersebut boleh dikembalikan...alangkah seronok.

Viva forever, I'll be waiting , Everlasting, like the sun, Live forever, For the moment, Ever searching for the one

10 comments:

  1. oh lagu niiiiii. lama tak dengar dah. baru tahu tajuk dia. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm tajuk lagu dia viva forever spice girl

      Delete
  2. Acik minat jugak spice girl ni..viva forever

    ReplyDelete
  3. saf..tak dapat dengar line kurang power..akan dengar next time..harap cepat ja line nanti

    ReplyDelete
  4. suka tengok slide show header tu..terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee..erm nanti sy email design tu..bolehlah letak di blog tuan.

      Delete
  5. oh... feeling sentimental today bro? aku layan jugak lagu ni dulu, memang rasa nostalgia lah, lagu 'mama' dorang pun best ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala layan lagu camni best juga beb...gua metal...! Heee

      Delete
  6. viva forever.. i'll be waiting..
    everlasting, like the sun..
    live forever, for the moment..
    ever searching for the one~

    fuhhhh lalala mmg layan gak kdg2 lagu ni hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi