Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Saturday, August 30, 2014

Memang sedih...


Obses nak selfie, kau selfie lah puas-puas buat kali yang terakhir...mendiang seorang anak yang baik...

Set Alarm

Orang lain set alarm dekat jam loceng, kau pun nak macam orang lain. Kunci jam pukul 6.30 pagi, kesudahannya, pukul 11.00 pagi bangun. Apa nak jadi. Dah bangun, tidur balik. Apalah aku ni.

Semangat dah ada..haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi