Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Friday, September 12, 2014

Fungsi sebenar

Kepada yang suka pasang spoiler tinggi-tinggi dan dah macam tiang gol dah rupanya, aku ada satu perkara nak bagitahu yang korang sebenarnya memang tidak buat perkara yang sia-sia!!  sebenarnya korang sangat untung dan jimat, banyak kegunaannya selain dari terbang tinggi ke awan dan bermain bola atas kereta....antaranya korang juga boleh...

Memahami

Memahami


Php & MySql Basic Class

Php & MySql Basic Class

Php & MySql Basic Class

9-10/09/2014 haritu ajar php dan mysql. Alhamdulillah semua peserta berjaya menyiapkan tugasan yang diberikan.

Bila bermain dengan script, kita kena banyak trial and error dan debug. Mantapkan asas html dahulu.

Mencari ilmu jangan lah sekadar melepas batuk ditangga. Jumpa lagi di lain hari. 

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi