Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Thursday, September 18, 2014

Aku perhati je perangai kau..

Kejap kejap kau tengok hp, aku perhati je engkau ni. Begitulah luahan hati inspektor shahab terhadap aku.

Ala..dekat trafic light je pun, takkan nak main candy crush pun menjadi suatu kesalahan? Lagipun nak tunggu 180 second, takkan nak pandang je nombor tu.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi