Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, January 07, 2015

Bangun awal untuk

Erm aku terbangun sebab aku mimpi dah pukul 8 pagi..oh rupa rupanya baru pukul 4.51 pagi..sebelum tidur dah set esok pagi nak keluarkan duit ASB sebab aku nak bayar duit study untuk semester depan..mimpi aku dah advanced 3 jam terlebih awal. Tergesa gesa aku bangun laaa...Haaaa

Sampai termimpi mimpi...kalau dah bangun memang susah lah nak tidur..baik aku buka blog dan blogwalking blog rakan rakan. Haha kan bagus kalau pejabat pos buka pukul 6.00 pagi..kan? kan? Mesti aku orang pertama yang datang..oh, kena datang awal..maklumlah ramai orang nak buat pengeluaran dividen di awal tahun.

Selamat pagi semua!

13 comments:

  1. As;salamualaikum saf dan keluarga..syukran pastinya awal tunaikan solat subuh juga ..tahnia, sihat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam en. Etuza...selamat pagi. Semoga ceria di pagi ini!

      Delete
  2. amboi, rajin benor datang awal pagi. bagus bagus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermmm baru nak siap siap ni...tidur balik tadi...hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Dah selesai dah..30 jam jeeee..hehe..dkt maybank

      Delete
    2. 30 jam? haha 30minit la tu kan? hehe

      Delete
  4. smlm roomate pegi asb..ramai betul org

    ReplyDelete
  5. memang ramain orang..sekarang semua nak keluau duit ASB =)

    ReplyDelete
  6. tips blog lebih ceria dan tersenyum..klik ini ya..http://madey09.blogspot.com/2015/01/senyumkan-blog-anda-pasti-ramai-ceria.html

    ReplyDelete
  7. memang manusia tgh ramai nk kuarkan dividen asb skrg. berjanggutla menunggu =D

    ReplyDelete
  8. hehehe..terjaga awal pagi terus buka blog ya..

    ReplyDelete
  9. amboi, ni memang blogger sejati. bangun terus buka blog. hahahaha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.