Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Sunday, January 18, 2015

Harijadi Sofiyyah Az Zahra

Hari ini, birthday girl Sofiyyah Az Zahra anak bongsu aku yang ke 3 tahun, sekejap je masa berlalu, Daddy tak pernah lupa hari lahir anak anak daddy walaupun daddy tiada di sisi kamu semua, aku ada outstation di KL jumpa kontraktor untuk projek besar kementerian katanya, jadi jurucakap, erm dah macam jurucakap bagi pengantin le pulak eh..erm erm 

Tapi...daddy sempat belikan hadiah semalam, tunggu ye esok daddy bagi...kalau anak dua..tak boleh belikan satu..kena belikan untuk dua duanya sekali, kalau tak bergaduh dan berebut. Hee

Sekarang ni sibuk sedikit...banyak urusan di luar dan sibuk urus kan hal syarikat, blog pun tak sempat nak urus dan reply komen bloggers dan pengunjung yang komen. 



sofiyyah

Apa pun..selamat hari lahir anak ku..semoga menjadi anak yang bijak dan jangan degil degil dan jangan melawan. Tunggu hadiah dari daddy...comfirm adik suka.

4 comments:

  1. Sofiyyah Az Zahra smoga jadi anak solehah utk daddy & mommy tau. nti bljr rajin2. kalo dpt nmbor 1 nti claim hadiah kat acik ana k hehe

    ReplyDelete
  2. nama sedap..!
    sannah helwah dik Sofi
    .. dah terlepas tarikh tapi tak apa la kan..hahaha..
    semoga jd anak gadis yg solehah besat nanti..insyaaAllah

    ReplyDelete
  3. Biasa la tu kalau sorang birthday, semua kena birthday jugak :)
    Hadiah kena bahagi sama rata ^^

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.