Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Thursday, January 08, 2015

Jangan di pendam duka lara

Kepada semua pemenang pemenang giveaway yang mana sudah terima hadiah sama ada berupa wang tunai atau berupa barangan fizikal, sila beritahu saya sama ada melalui blog aku, sms, whats app, ataupun melalui email, ermm bukan apa, aku risaulah, samaada dah dapat ke atau belum, yelah hak orang, jangan main main. 

Jika view di entri post pemenang giveaway (lihat SINI) status dah selesai atau masih dalam proses penghantaran, tapi deliver atau tidak? sudah dapat ke belum? ewah ewah...

Jangan di pendam, jangan pula di caci, ada pelbagai saluran boleh guna..boleh tanya aku. sila email di safirulamar@gmail.com, taknak lah cakap cakap belakang, korang happy, aku pun happy. Aku boleh follow up pada sponsor sponsor giveaway. hehe..jangan risau dan sedih. 

Dah dapat ke belum ?

12 comments:

  1. saya saya..belum dpat sebab saya tak menang... hihi

    ReplyDelete
  2. brg dh smpi smlm..tp sy bru p amik kat pos laju td...nanti esok sy buat entry khas.. hehe..thanx pd anamizu dan safirul ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah sampai.. dah baca dah entry Mila :)

      Delete
  3. kalau ada yang tak nak, pass sini ye

    ReplyDelete
  4. pass yang bawah ni pon bleh . hehee

    ReplyDelete
  5. hehe ada ke yg xnak? sini pon boleh bagi kalo ada yg xnak =D

    ReplyDelete
  6. saya dah dapat bbrapa hari yg lalu .. ,tadi baru bagitahu Dr. ehehe..terlupa..eksaited sangat
    hahaha..tak nak bagi saya juga..lol

    ReplyDelete
  7. Ada buat contest ke bro?
    kiranya sy dah terlepas la ni.
    tak acii
    buat contest lagi. Sy nak join. Haha
    baru perasan ada 2 kotak komen.
    confuse nak komen atas ke bawah.hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi