Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, January 27, 2015

Mengintai gadis mandi

Erm dah lama tak mengintai gadis mandi! eh eh eh eh...salah tulis lak! haha..sebenarnya dah lama aku tak jenguk blog sendiri, ceh! ermm...macam bertahun tahun lak kan..padahal baru 3-4 hari! 1 hari tak buka blog..dah tak tentu arah hehe..apatah lagi jenguk blog korang semua, apakah daya aku terlalu sibuk dengan kerja melibatkan programming dan web design sekarang ni sehinggalah ke bulan Februari. Memang padat dan kepenatan dibuatnya, jumpa orang sana sini, dah macam superman! siang ke malam padat, mengalahkan perdana menteri jumpa orang sana sini..takpelah yang penting ada usaha daripada takde kan? kan? jumpa 10 orang..melekat lah 1-2, kalau jumpa 100 orang? Main golf walaupun driving range pun jadi! haha...

Rajin korang semua update blog ye? tak pernah miss langsung. hehe, semangat yang penting! Ada je idea idea datang kan? kan? baguslah..yang penting jangan membuang masa, berblog juga aktiviti berfaedah, tolong jangan salah faham dengan bloggers seperti kami, dari kami melepak tak tentu hala, baik buka laptop dan update sesuatu, dapat juga duit dari iklan yang running! Pengunjung pun dapat manfaat dari setiap apa yang di kongsikan di blog..bloggers pun boleh jana pendapatan!



Banyak benda yang nak dikongsikan didalam blog ini, tapi nantilah, jika ada kelapangan dan banyak masa terluang aku akan update untuk rujukan korang semua...terima kasih kepada bloggers Etuza yang beri hadiah saguhati sempena penyertaan aku dalam anugerah trofi bloggers malaysia, cantik design dan frame, walaupun kondisi hadiah yang mengecewakan selepas penghantaran dari POS MALAYSIA..dah tahu fragile..wrap lah betul betul!

13 comments:

  1. awal-awal tahun ni, semua sibuk...nak urus macam-macam...program pun macam-macam...mengintai gadis mandi??macam biasa buat je..

    ReplyDelete
  2. Hehehe. Tajuk entry ni, baca je terus tekan. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. Haahhaa tajuk entri memang ramai yang akan dapat la entri ni, lepas mesti ramai yang kecewa ahaha :P

    ReplyDelete
  4. tudia tajuk hamekaw. hahaha. tu la ana pon makin bizi dah semenjak start masuk kerja semula nih. rindu blog T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..dah 3 hri tk updte blog..sje je..hee

      Delete
  5. uishh tgk tajuk td..ingatkan kaki mengintai hihi

    ReplyDelete
  6. tajuk seo sangat..hahaha.. semoga semuanya akan berjalan lancar..! kalau tak ada kerja,crlh kerja.. tk ada kerja nak buat bosan T__T

    ReplyDelete
  7. amboiii bro . tajuk diaa "hot" gituuuu . hahaha . biasala tu bro amar.. dah sibukk2 mana ada masa sgt nak jengukk blog ni . kan . happy working ! moga Allah permudahkan segala urusan . aminn :)

    ReplyDelete
  8. salam ukhwah, tajuk entri boleh bawa masuk trafik ni safirul..hehe..tak kisahlah kak ana singgah klik nuffnang malam Jumaat yg sepi ni huhu :)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.