Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, January 13, 2015

Salah hantar SMS

Apa punya member..tak boleh harap, aku suruh hantar mesej kat aku supaya boleh tunjukkan pada orang rumah yang malam ni ada meeting, kau salah hantar kat bini kau lak apahal? last last dua dua tak dapat keluar rumah...kalau sms ajak lepak lepak jangan harap lah nak lepas, kena hantar sms bunyi macam penting seperti hal kerja atau yang mendatangkan wang baru dapat lampu hijau.

Baru nak pakai baju Batik...boleh lah lepak dangdut atau Hard rock cafe...haha

Oleh kerana aku tak dapat keluar..duduk rumah update blog jelah, apa nak buat, tak boleh harap! aku bukan takut bini ye, masalahnya HARIMAU tengok bini aku HARIMAU pun takut kat dia...nampak? dasyaaaattttt..

Duduk rumah sambil layan lagu The Beatles dan John lennon pun best gak.....kepada kawan kawan yang dapat keluar rumah...nasihat aku...jangan tingal dakuuuuuu!

9 comments:

  1. dangdut? kat mana yang best bro?? blh goyang sekali ni..hahaha =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melakaaaa rayaaa ada..ala bukan buat apa pun...tngok live band jeee

      Delete
  2. eheh mana bole kuar berjimba tanpa bini. haha

    singgah n clicked :)

    ReplyDelete
  3. ni ilmu jugak nih utk para isteri. mekaseh encik amar hehe. sabor ye. dok umah je diam2 hehe

    ReplyDelete
  4. hahahah... eh, konpiden ek dia tak baca blog ko ni? hahah! xp

    ReplyDelete
  5. hahaha....ambek..dua2 xleh keluar...

    ReplyDelete
  6. hahahaha serius lawak yg ni..ade jugak ye buat2 komplot..

    ReplyDelete
  7. Haha. Ape ke baik sangat member tu hantar sms kat wife sendiri. Ni bini ko baca tak blog ni? Haha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.