Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Thursday, January 01, 2015

Selamat tahun baru

Selamat tahun baru buat pengguna internet, pembaca blog, dan bloggers semua. di harapkan ditahun baru yang terbaik ini korang membawa perubahan baru, azam baru, idea baru, dan segala galanya yang terbaik.

Tahun makin bersilih ganti, usia kita pun semakin singkat, dan apa aktiviti baru korang di masa cuti hari ini? haa..dalam kepala otak aku, nak siapkan development web dan sistem yang kena delivery pada client minggu depan, yelah, tahun baru, semua nak baru! heee

Lepas selesai development, ingat nak pergi ke driving range atau green ataupun memancing, keliru ni! haha...apa pun di ucapkan selamat tahun baru buat korang semua. Tingkatkan pengetahuan, tanpa ilmu siapalah kita.

6 comments:

  1. selamat tahun baru...
    jgn keliru2..pilih ja dulu aktiviti best...

    ReplyDelete
  2. Driving range dekat cheras tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Driving range kt tiara golf resort...melaka

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.