Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, January 15, 2015

Senyum lebar

Orang gomen hari ini senyum lebar la ye..dapat bonus. Mesti ramai pergi shopping malam ni dan jalan raya mesti sesak..brim untuk anak anak sekolah pun dapat. Belanja jangan tak ingat dunia, pastikan ada simpanan sebab bolehlah nanti gunakan untuk masa masa sesak kan? Kan? 

Siapa nak bagi duit kalau kita sesak kan? Berjimat cermat lah...paling best kalau shopping dan makan makan pada tengah bulan sebab orang tak ramai. Beringat dan jimat cermat, bulan 2 dapat gaji awal sebab tahun baru cina..ermm..seronok seronok juga...esok jangan termenung stress sebab duit dah habis belanja. Haaa

11 comments:

  1. singgah sini ye . jom join segmen shahril yang terbaru .

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-masuk-ke-bloglist-shahril.html

    ReplyDelete
  2. td nak p amik duit panjang je org beratur hehehe...sbr jelh..

    ReplyDelete
  3. ya betul senyum lebar.. jam 4.30 petang cek tadi ada dah masuk bonus..alhamdulillah Saf..rezeki jangan pula kita tolak kan...kena manfaatkan...

    ReplyDelete
  4. petang2 pi lah dua tiga ja orang..pepagi gitulah berbaris..normal lah tu..kan semua nak guan duit....)

    ReplyDelete
  5. ooo orang gomen dapat bonus ke??? untunglah..hehehe

    http://zinziemeewah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. untung la org gomen..masyukkkkkkk.. hahaha.. yg dapat duit BR1m tu..silalah fikir masak2 sblum guna ya..

    ReplyDelete
  7. wah untungla mereka... berbelanja kena beringat sama...

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.