Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Friday, January 09, 2015

Speechless present

Haha..inilah hadiah yang paling mengejutkan dan lawak..ok la tu lebih kurang je sebutan kan? kan? kan? siapa yang dapat hadiah macam ni, memang geram dan comfirm patah hati, yelah kan, excited nak dapat ipad punya pasal, nak beli bukannya murah..!

Dulu pernah kena masa hadiah hari jadi..kotak punya lah besar..berpuluh puluh kertas hadiah di balutnya...last-last dalam kotak tu..ada tabung katak! ermm..sabar jela..apa apa pun. Syukurlah ye apa yang ada walaupun tak lama lagi nak kena GST...

Nak lihat apa hadiah yang speechless sangat tu, tekan Baca selanjutnya dibawah ini..haha

play to much

16 comments:

  1. Hahahahhahahahahahha. Confirm jiwa je lepas bukak. Hehehehehe

    ReplyDelete
  2. stress...sakit hati...menyampah...rasa nak lempang lelaju je..

    ReplyDelete
  3. alamak dah klik..harap ada hadiah yang menggembirakan..alamak ..jan 2015 dah ni..heheheh

    ReplyDelete
  4. tudia ini baru betoi Eye Pad. hahaha

    ReplyDelete
  5. Haha.. ni betol-betol eye pad :)

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  6. hahahah..mmg la patah hati,kotak tulis lain,isinya lain..
    ada lagi satu tu,kotak iphone6,dalamnya ada nasi..lol.. kecewa ja..

    ReplyDelete
  7. hahaha.. jadilah tu daripada xde..

    ReplyDelete
  8. Ku sangkakan ipad.
    rupanya eye pad.
    hahaha.
    naya la ehh
    musnah perasaan

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.