Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, February 23, 2015

Aku bahagia

Aku bahagia! apa taknya..aku nak tengok blog aku pun aku nak muntah, inikan pula korang semua kan? kan? haha...awal tahun ni busy sikit, banyak kerja nak kena siapkan, programming, web based, database, design majalah, design banner dan lain lain yang membabitkan IT. 

Ingatkan bila dah lama tak update blog, view pun dah semakin kurang..rupa rupanya masih ada yang view dan trafic pun masih stabil seperti sebelum sebelum ni...dengan SEO aku bahagia, carian internet melalui google sentiasa menaikkan trafic blog aku, dan dalam masa yang sama dapatlah membantu viewer viewer internet mengenai info info yang aku masukkan dalam blog ini. sekurang kurangnya dapatlah membantu sedikit sebanyak. 

Harap harap korang dapat apa yang korang mahukan.Tapi sampai sekarang aku runsing, keyword paling tinggi pasal sedap kena sedut, aku pun tak faham kenapa ramai yang view sampai macam tu sekali ayat sedap kena sedut. apa ingat blog aku ni..blog menjual siput sedut ke? alahai

6 comments:

  1. baguslah seo stabil. blog sy kelaut. hahhaa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm kelaut juga sebenarnya...ermm view from bloggers kosong...yang bantu viewer internet je..haaaa

      Delete
  2. me too... banyak nak stori tp bila nk type je macam2 halangan datang..smp balik umah pun sambung wat keje ofc..errr camner tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu kan yg spenting dulu wawa..blogi..apadeeeee

      Delete
  3. Haha...siput sedut pn siput sedutlah! Janji bahagia, ye dak? Salam singgah ye... Good luck juga utk kerja2 menimbun tu. Really understand it..waaaa!!! ;-0

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.