Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Friday, February 20, 2015

Bila aku tiada idea

Bila aku tiada idea, buat apa pun tak jadi....serba tak kena dibuatnya, alahai..kenapa begini? minum nescafe bergelen gelen, hisap rokok 2 kotak pun, idea masih tak datang, buat design pun macam budak tadika..ermm, mungkin aku perlu bercuti dan tenangkan fikiran nampak gayanya..macam ada yang tidak lengkap.

Arghh...banyak job tak siap lagi...! tension aku, aku kena sabar dan bawa bertenang ye, jangan kelam kabut, hai entahlah, macam berserabut sikit, tapi dont worry, i will control and manage myself properly, dah biasa daaaa....

Kalau takde idea nak menulis..aku tak kisah sangat, apa ada pada blog ni...kan? just share info dan tulis pun merepek repek..haha, i make this blog and the aim is just a for my refference and personal diary only, it is depend on your perceptions...

Korang bila tiada idea macam mana pula eh? apa yang korang buat? aku kalau tiada idea...aktiviti utama aku sakat orang...haha



3 comments:

  1. Saya pun tengah tak ada idea..bila ada idea, line internet pulak slow

    ReplyDelete
  2. buat je la apa2 yang patut dulu kot

    ReplyDelete
  3. G jalan-jalan. Amik angin kat luar. Hehehehe. Baru idea tu datang. :)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.