Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Monday, February 02, 2015

Jual kuih apam balik di tingkat 14

Sekejap je dah masuk semester 4, ermm masih mengadap course english, aku salah course ke ni? dah macam ambil bidang english language dah ni...nasib baik ada kamus besta...haha, semester kali ni, entah apa apa lah, course computer programming fully online alasannya kelas ada 2 orang je..  mana boleh subjek teknikal bagi bulat bulat online, kena buat projek lak tu, kalau subjek bahasa ke, matematik ke, nak buat online, buatlah! janganlah pada subjek teknikal!!

Subjek semester kali ni, english in workplace, computer programming dan entreprenuer, apa itu entreprenuer? macam selalu dengar, tapi tiba tiba aku hilang ingatan lak..bila aku google, jumpa lak artikel berkenaan entreprenuer, ada yang kata kontraktor

Nama lain bagi entreprenuer, adalah usahawan atau individu, kumpulan yang menjalankan perniagaan. Firasat benak aku lah..kan? kan? betul tak..? hee



entreprenuer
Tapi, cam tak masuk dek akal, subjek teknikal di berikan fully online, not face to face tutor..alamatnya memang ke laut lah..ramai orang cakap belajar sekarang ni masa fleksibel. ye memang tidak dinafikan, masalahnya disini KURANG KASIH SAYANG, yelah kan,   kalau belajar sepenuh masa (full time), lecturer jumpa kita depan depan, ada masalah boleh tanya..kalau part time, pandai pandai kau lah! sampai masa kau hantar assignment...! tapi masih ada etutor..online lah. kalau eTutor yang efektif dan bagus mereka akan layan dan reply pertanyaan kita menerusi forum..kalau tak..kau jawab lah pelan pelan! heee

So, ceritanya..aku ni kurang kasih sayang...heee

3 comments:

  1. apa kaitan tajuk dgn isi entri ? ahahha..
    ke saya blur.. lol

    ReplyDelete
  2. mana dia kuih apam balik? ingtkan kisah seram hahaha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.