Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Thursday, February 19, 2015

Kelakar lah anak anak ni

Takut badut? ermm Si Qayyum Rayqal dan Sofiyyah Az Zahra takut betul nak lihat badut..entah apa yang takut sangat entah..hee..tapi diorang suka makan Mac Donald, mungkin sebab ada happy meal, dapat mainan dan nugget...

Si abang macam biasalah...si adik yang loghat mengada ngada, badut tak gigit dia pun..dia cakap badut gigit dia lah, dia eeeendang (tendang) badut lah...kelakar bila layan budak budak ni...seronok dengar diorang berbual..haha

Si abang ni lak boleh cakap dengan aku..cuba adik buat rambut macam daddy..mesti adik takut, dan jadi badut..! ciss! rambut aku macam badut ke? nak kenaaaa ni! heee

Kelakarlah anak anak ni...



safirulamar

safirulamar

safirulamar

4 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi