Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, February 19, 2015

Kelakar lah anak anak ni

Takut badut? ermm Si Qayyum Rayqal dan Sofiyyah Az Zahra takut betul nak lihat badut..entah apa yang takut sangat entah..hee..tapi diorang suka makan Mac Donald, mungkin sebab ada happy meal, dapat mainan dan nugget...

Si abang macam biasalah...si adik yang loghat mengada ngada, badut tak gigit dia pun..dia cakap badut gigit dia lah, dia eeeendang (tendang) badut lah...kelakar bila layan budak budak ni...seronok dengar diorang berbual..haha

Si abang ni lak boleh cakap dengan aku..cuba adik buat rambut macam daddy..mesti adik takut, dan jadi badut..! ciss! rambut aku macam badut ke? nak kenaaaa ni! heee

Kelakarlah anak anak ni...



safirulamar

safirulamar

safirulamar

4 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.